Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Disse digitale innovasjonene bidrar til Nike's selvtillit

Colapsar
X
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Disse digitale innovasjonene bidrar til Nike's selvtillit

  Nike Inc. (NYSE: NKE) -ledere var positive om selskapets retning og salgsslag på tredje kvartalets inntjeningskall torsdag, til tross for å legge inn et netto tap på kvartalet på grunn av en belastning fra Trump-administrasjonens skattelov.

  Selskapets 7 prosent omsetningsvekst til $ 9 milliarder stammer fra en hovedårsak: "Enkelt sagt, forbrukerens direkte lovbrudd jobber," sa Mark Parker, administrerende direktør i billige nike sko salg norge.

  Nike introduserte strategien "forbruker direkte lovbrudd" i juni i fjor. Strategien er avhengig av å styrke digitale muligheter både for salg til forbrukere og for kommunikasjon med dem.

  På samtalen tilbød Parker noen ytterligere detaljer om disse digitale oppgraderingene. Her er en nedkjøling av noen av de digitale innovasjonene som kommer til Nike air force 1 norge.

  Nike annonserte torsdag at den kjøpte Zodiac Inc., et New York-basert konsumentdataanalyseselskap. Zodiac bruker teknologi som er utviklet for å analysere nåværende forbrukeradferd, og formulere forutsigelser av hver enkelt forbruks fremtidige oppførsel og forventet levetidsverdi til selskapet.

  Ifølge Bloomberg kan Zodiac nøyaktig forutsi fremtidige salgsmengder og trender etter segment og individuell kunde. Parker sa teknologien vil være fokusert på folk som har registrert seg for kontoer på Nike.com eller en av Nike's apps, og vil hjelpe selskapet å avgjøre hva slags produkt å sette ut.

  "Som vi skjerper forbrukerens følelse, kan vi møte etterspørselen raskere og levere mer relevante, tilpassede produkter," sa Parker på samtalen.

  Nike air force 1 07 dame lanserte SNKRS-appen - som inneholder innhold for sneakerheads og eksklusive produktdråper - i Kina, den raskest voksende geografi, i desember. I den første måneden alene hadde den 2 millioner nedlastinger.

  I fjerde kvartal vil Nike lansere et nytt konsept kalt "Nike App at Retail", som kombinerer personopplevelsen med digitalt engasjement, på sine Nike Store-steder i Grove i Los Angeles og i Portland.

  Appen gjenkjenner kunder som går inn i Nike air max thea svart norge butikker og åpner eksklusive produktalternativer. Kunder kan også søke etter produkttilgjengelighet i andre Nike-butikker og sjekke ut og betale gjennom appen. Forbrukere som ikke er fysisk i butikken, kan reservere produkter gjennom appen. Varene blir lagret i personlige skap i en butikk til de blir plukket opp.

  Parker sa at Nike vil teste andre funksjoner før programmet blir rullet ut til andre butikker.

  Ved sin NBA All Star Weekend-aktivering, introduserte Nike air max thea hvit salg to nye måter å tilby eksklusivt salg. Kunder i turneringen kunne kjøpe Air Jordan 3 Tinker gjennom Snapchat. Skoene ble utsolgt i løpet av 23 minutter.

  Det ga også kunder den helgen med håndleddband som de kunne skanne på appen for å låse opp tilgangen til eksklusive produkter.
Trabajando...
X