Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

adidas sko mænd

Colapsar
X
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • adidas sko mænd
  I-5923 adidas sko mænd bringer sammen begge sider af adidas Originals 'teknologispektrum den seneste tilføjelse til Boost-familien. Kanal aspekter af tidligere ikoner, øverst i I-5923 bringer tilbage minder om sko gået ved hjælp af signatur design egenskaber eksklusive til mærke og opdatere dem til nutiden.

  Med navnet adidas sko blå fra en af ​​de mange vintageartikler inden for adidas omfattende arkiv, er I-5923 en hybridsko, der har karakteristika fra klassiske 70-løbere, smeltet sammen med de nyeste moderne teknologier. I-5923 vender tilbage til 2018 i en frisk, opdateret blå farve, der tager inspiration fra den pulserende farve blanding, der findes i en hawaiisk tordenvejr.

  Den serrated adidas sko originals stripe insignier har prydet overdelene af klassiske fodbold stilarter som Samba, Dragon og Gazelle, samt løbere som SL72 og visse medlemmer af ZX familien. Brugen af ​​ruskind og neopren hænger også tilbage til en heralded æra i adi fodtøj, hvor nye stilarter bliver født hvert år.

  I dag er adidas i-5923 navy Boost blevet en af ​​mærkerne signaturteknologier, der er stærkt inden for den løbende produktion, samt dabbling i både basketball og skateboarding kategorier som eksperimenter for at undersøge potentialet af dæmpning. Dette ægteskab af begge æra resulterer i et produkt, der er fuldt repræsentativt for, hvor Adidas Originals er som et mærke lige nu; Brug af deres stærke produktarv til at informere deres nuværende retning og innovative produktsortiment.

  http://www.onlineairmaxbe.com/
Trabajando...
X