Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

adidas zomerschoenen

Colapsar
X
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • adidas zomerschoenen
  In 1969 adidas zomerschoenen bracht adidas een low-top versie uit van het populaire adidas Pro Model. Dit silhouet werd op de markt gebracht voor de groeiende basketbal sneaker-cultuur. Kareem Abdul-Jabbar was, naast vele andere spelers, dol op de sneaker, omdat het de eerste basketbalschoen was met een bovenwerk van volledig leer. Deze schoen had ook een rubberen teenbescherming, de 'schelpneus'. Halverwege de jaren 70 droeg drie kwart van de NBA deze schoppen. Dit was de geboorte van de adidas Superstar.


  Een van de adidas luchtkussen schoenen meest in het oog springende toevoegingen aan het iconische Superstar-silhouet van adidas is de exclusieve ""Metal Toe"" -serie van de dames. Deze nieuwste versie is misschien wel de meest vrouwelijke, met een tonale Icey Pink-tint over het premium suède bovenwerk. Terwijl adidas misschien bezig is met het innoveren en creëren van geavanceerde technologie, onthoudt het nog steeds dat het hulde brengt aan zijn roots en een van de best verkochte sneakers in zijn geschiedenis.


  Jongeren Adidas-schoenen beschikbaar die basketbalspelers in de jaren 70 verafgoden, hielpen de Superster op straat vuur te vatten. De populariteit nam niet af tot in de jaren 80, maar het silhouet bereikte tot 1986 geen toppunt van bekendheid. De rapgroep Run-D.M.C. hield zo veel van de Superstar dat ze alle adidas-uitrusting op het podium repten. Ze toonden hun passie voor de stijlvolle kicks met de hit ""My Adidas."" Nadat het nummer was uitgebracht, ontplofte de Superstar.


  Sinds de adidas Superstar jaren 80 heeft de Superstar veel verschillende afwerkingen gezien. Het silhouet heeft zijn huid meerdere keren veranderd, van kleur tot materiaal. De Superstar is gekleed in leer, suède en canvas. Het is een van de meest herkenbare silhouetten in de sneakerwereld. Pharrell Williams werkte onlangs samen met adidas om een ​​lijn Superstars te ontwerpen om 'gelijkheid door diversiteit' te promoten.

  http://www.luckyisport.com/
Trabajando...
X