Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

adidas sko hvid rød

Colapsar
X
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • adidas sko hvid rød  Når vi tænker på Yamamoto, adidas dame sko 2017 tænker vi på innovation. er bestemt fremtiden for sportstøj, som de kalder sig selv. Denne gang har de skabt en fremtidsrettet silhuet i en sort-blackway for uovertruffen pasform og support.

  Lige ind fra Yohji Yamamotos Y-3 adidas sko hvid rød linje kommer en moderne løbende silhuet med en strik sokkel og arv adidas detaljer. Ved hjælp af Boost-teknologien, der har fået alle i en frenesi, er sneakeren så hyggeligt som noget derude. En interessant blanding af farver udgør dette med sine lilla øvre og lime grønne accenter på tungen og hælen.

  Disse støvler af adidas og japansk adidas mænd sko sale designer Yohji Yamamoto har en tøff bootie og en lynlås på hælen. Mens overdelen er konstrueret med Premium læder og tekstil med reflekterende detaljer, beskytter TPU-svejsningen på tåhætten mod vand og snavs. Andre detaljer omfatter polstret Poron® sokliner og EVA mellemsål.

  adidas har slået sig sammen adidas y3 lyserød beige med den prisbelønnede japanske modedesigner, Yohji Yamamoto, for at skabe Y-3, en fed, original og sikker klædeskab og sko til tennisverdenen. adidas var begejstret for at introducere Y-3 til tennis og se, at Paris er en af ​​de mest fashion-forward byer i verden, hvilket gør det ved den franske franske åbning i 2015 perfekt fornuft.

  http://www.typersko.com/
Trabajando...
X