Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Adidas at afsløre Adidas Originals af Hyke

Colapsar
X
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Adidas at afsløre Adidas Originals af Hyke

  Den globale modeoplevelse fortsætter i efteråret, denne gang at gifte adidas nmd r2 tilbud sig med atletiske og designer verdener. Adidas Originals leder til Japan for et fald '15 samarbejde med kvinders klare mærke Hyke. Designet af Hideaki Yoshihara og Yukiko Ode, vil beklædningsgenstanden og fodtøjslinjen være tilgængelig hos adidas originals butikker fra 30. oktober.

  For at være tro mod Hyke's designfilosofi om rent, undervurderet udseende med skræddersyet skråning, bygger samlingen på klassiske Adidas Originals silhuetter, der løfter dem gennem premium materialekonstruktioner og fremadrettede designdetaljer.

  adidas nmd xr1 tilbud Den afslappede sportsinspirerede kollektion er tilgængelig i klassisk lyngrå og python, med højdepunkter, der omfatter besætningssveder med baglås, vindplader og et klassisk bænkjakke. Derudover er der kælkelængde nederdele og sæsonen er nødt til at have bukser. Det er alle sammenbundet gennem trefoil grafiske placeringer på brystet, bag og bag taljen.

  adidas ultra boost tilbud En samling af tilbehør indeholder bl.a. strømpebukser, såsom populære leggings og sokker, der indeholder mærkeets signaturstriber. Der er også en kobling stil taske, der tager inspiration fra den originale adidas Airliner taske. Derudover er der den væsentlige tre-striber turtleneck varmere. Den stramme fodtøjspakke indeholder opdateringer af den ikoniske Stan Smith forgænger - The Haillet - og en monokromatisk udgave af den klassiske 70s SL72 løber, der hver medbringer.
Trabajando...
X