Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Et uddybende kig på adidas revolutionære BOOST-teknologi

Colapsar
X
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Et uddybende kig på adidas revolutionære BOOST-teknologi


    Siden den første introduktionsveje tilbage i slutningen af ​​40'erne har adidas hjulpet med at omstrukturere atletiske tøj, der overstiger sportstøjsvirksomhed til adidas sko mænd niveauer, som få andre kan påberåbe sig, uanset om det er i enhver industri. Med en monumental visning netop det sidste år, herunder at være blevet heddet Sports Business of the Year af Yahoo Finance, er den stadige stigning til toppen dog blevet mødt med anstrengende kamp. Selv om mærket kan prale af en strøm af tidløse hæfteklammer, som fortsat påvirker den nuværende tilstand af sneaker-kultur - tænk på sådanne silhuetter som Superstar, Stan Smith og Rod Laver - ville mange være enige om, at aktivwear titanen var langsom at snuble ud af tech innovationsporten .

    adidas sko tilbud Sidder sidelinjen til Nike Airs dominerende løb gennem hele 90'erne, både adidas og rivaler kæmpede for at konkurrere med det daværende ultra-moderne gennembrud. Med direkte referencer til den høje popularitet af Air Max og Air Jordan-modellerne, omformede sin geniale luftcentriske mellemsålpude, som om den ene håndede, fodtøjets ydeevne marked for evigt og til det bedre. Med det sagde adidas i sidste ende fyret tilbage med sit helt moderne state-of-the-art system. Skønt det var sent til festen, viste den tyske beklædningsgenstande i sidste ende ansigtet med det samme, at dets tilstedeværelse følte sig - i en monumental spilleskiftende slags måde. Indtast BOOST-teknologi.

    adidas sko dame Adidas sammen med BASF, verdens førende kemikaliefirma, hvilede på grundlaget for det innovative dæmpningsmateriale, og udviklede et ambitiøst mellemledssystem, der ville bære Three Stripes-mærket tilbage til sneaker-overherredømme. Med videnskab på sin side blev solidt granulært materiale kendt som TPU blæst op og omdannet til miniature energikapsler, der udgør silhuettens unikke styrofoam-eske mellemsål. Troede på at give den højeste energi tilbage til det for enhver løber, der for øjeblikket er på markedet, gennemgik systemet utallige temperaturfølsomme tests med innovationsholdet, idet det konkluderedes, at BOOST-skum er op til tre gange mere temperaturbestandigt end standard EVA-materiale - leverer en mere konsistent løb.
Trabajando...
X