Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Kendall Jenner en Hailey Baldwin's First NYFW Uiterlijk betrokken

Colapsar
X
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Kendall Jenner en Hailey Baldwin's First NYFW Uiterlijk betrokken

  Adidas Originals startte de New York Fashion Week op de meest kleurrijke (en casual) manier mogelijk - adidas outlet store nederland met een presentatie van de buzzy 23-jarige Nederlandse ontwerper Daniëlle Cathari vanochtend.In haar debuut voor het label voor sportkleding, leverde Cathari de belofte van een presentatie die de Instagram waard was, een beroep op merkambassadeur Kendall Jenner en FN Style Influencer van het jaar Hailey Baldwin om een ​​capsule te krijgen die zo kleurrijk was als in diversiteit .

  In het weekend organiseerde de mode-ingenieur een straatgiet-call die modellen van alle rassen en etniciteiten uitnodigde, waarvan de meesten niet ondertekend waren. Meer dan de helft van de modellen vertegenwoordigde verschillende achtergronden, waaronder een model met een hijab.

  adidas schoenen heren sale Zoals je van Cathari mag verwachten, hebben haar ontwerpen de OG luxe trainingspakken opnieuw geïntroduceerd, evenals cropped bustiers, bijpassende oversized denim-paringen en lichtgewicht jacks - allemaal met de kenmerkende drievoudige strepen van het merk. Jenner droeg een paar witte Gianvito Rossi-hakken met open teen gecombineerd met een zwart-wit trainingspak, terwijl Baldwin zich van top tot teen opviel in een felrode look.

  superstar adidas sale Cathari en Jenner werden vorig jaar geïntroduceerd nadat Adidas een samenwerking had aangegaan met de up-and-comer. Toen ze nog steeds student was aan het Amsterdam Fashion Institute, haalde ze overweldigend positieve recensies binnen nadat ze vorig jaar tijdens de NYFW deconstructed vintage Adidas "Power Ranger" -achtige trainingspakken presenteerde op de VFiles fall '17-show, om innovatie naadloos te laten versmelten met jaren '90 trends.
Trabajando...
X